Over Marga`s Werk

Ik ben Marga Heuker. Boekhoudkundige, belastingconsulente en mediator gespecialiseerd in bemiddeling bij echtscheidingen en familieconflicten. Vanuit mijn bedrijf Marga’s Werk in Peize werk ik in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland.

Administratiekantoor èn mediationpraktijk

Een belasting- en administratiekantoor en mediationpraktijk in één? Op het eerste gezicht lijken het twee heel verschillende werelden. Maar wat mij betreft vullen beide specialismen elkaar perfect aan. Als mediator komen mijn inzicht in cijfers en financiële kennis heel goed van pas. Ik overzie daardoor snel de financiële gevolgen van gemaakte afspraken. En bij mijn administratie- en belastingwerk kan ik mijn NLP-technieken die ik als scheidingsbemiddelaar ook gebruik weer inzetten. Bijvoorbeeld om een klant op een andere manier naar de (financiële) gang van zaken in zijn of haar bedrijf te laten kijken.

Meer over mij

Vaak hoor ik dat ik rust en betrouwbaarheid uitstraal en dat mijn manier van werken als prettig wordt ervaren. Dat komt mij uitstekend van pas bij mijn werk als fiscaal consulent, boekhoudkundige en mediator. Drie mooie en interessante vakgebieden die elkaar op alle fronten aanvullen en waar ik mezelf volledig in kwijt kan. Mijn cijfermatig inzicht, mijn zakelijke kwaliteiten, mijn gevoel voor mensen en onderlinge relaties èn bemiddeling vanuit mijn eigen kracht. Daarnaast is de combinatie tussen beide vakgebieden een groot pluspunt voor mijn klanten. Ik kijk vanuit een breder perspectief wat vaak verhelderende inzichten oplevert.

Samenwerking met fiscaal en financieel adviseur

Mijn administratie- en belastingkantoor heb ik sinds 2006. Daar ben ik min of meer ingerold na mijn baan als hotelmanager in Duitsland omdat mijn vader, Berend Heuker, een zelfde bedrijf had. Inmiddels heeft hij zich met zijn bedrijf H&G Consultancy toegelegd op het financieel en fiscaal adviseren, coachen en begeleiden van ondernemers en particulieren. We werken nauw samen en vullen elkaar goed aan.

Opleiding en verdieping

In 2012 heb ik de basisopleiding neuro linguïstisch programmeren (NLP) afgerond en in 2014 de studie basis en familie mediation.