Weekendje weg leuk voor elk stel?

Weekendje weg leuk voor elk stel?

Weekendje weg leuk voor elk stel?

We zijn een weekendje naar Praag geweest. Hier is de kerst al over, maar in Praag gaan ze nog even door ivm de kerstviering van de Russen. En er lag sneeuw. Meer konden we ons niet wensen.

Vlucht

Wat voor ons een mooi weekendje werd met mooie intense gesprekken, ging het er bij een ander stel anders aan toe. Het begon al met ruzie in het vliegtuig op de heenreis en eindigde ermee dat zij een dag eerder was vertrokken en hij alleen bij ons in het vliegtuig zat.

Het fascineerde me. Uiteraard kon dit een eenmalige heftige ruzie zijn geweest, maar aan de manier waarop ze met elkaar omgingen denk ik dat dit niet de eerste keer was. Ik vraag me dan oprecht af wat de reden is dat deze twee mensen bij elkaar blijven.. Zijn het de kinderen? Is het vanwege het geld? Of zijn er andere dringende redenen waarom ze nog steeds bij elkaar zijn.

En kan er dan nog werkelijk sprake zijn van echte liefde? Of is het de angst voor het onbekende? Alleen, als je je door de angst laat leiden, ontneem je jezelf dan niet je eigen geluk? Want daar gaat het toch in de eerste plaats om. Het eigen geluk. Je eigen waarde.

Loslaten is zeggen “ik kies voor mezelf en voor mijn eigen geluk”

Mocht je hier meer over willen weten, dan kun je me mailen naar:

marga@heuker.nl

Bekijk hier het laat me los programma